Kezdőlap

Díszoklevél ByeSopron

Örömmel olvastam, hogy hűséges városunk köszönetet mond és díszoklevelet ad Orbán Viktornak és néhány kiválasztottnak, amiért az állam átvállalta az adósságuk 71,3 százalékát.
Nagyon diszkriminatívnak tartom ezt a köszönetet, mert fel kellett volna sorolni az összes képviselőt, akik megszavazták az adósságmentés törvényi lehetőségét, ezen kívül, mivel nem a saját fizetésükből mentettek, meg kellett volna köszönni az összes adófizetőnek, akik összedobták ezt a pénzt a történelmi pillanathoz.
OV-nak adott díszoklevélre pedig azokat a tetteket kellene felírni, amelyek tényleg történelmiek.

1. gratulálunk a miniszterelnök úrnak, amiért eddig megtanított 343 ezer embert a semmiből élni és 4 millióan még ott állnak a startvonalon, akikből bármikor lehet ellátás nélküli munkanélküli.
2. még 3 éve sincs, hogy 1 millió új munkahelyet ígért 10 év alatt, de már 500 ezren találtak is.
Az ígéret arról nem szólt, hogy hol! Ki is tántorogtak a dolgozók külföldre.
3. nemzetesuramék már majdnem birtokolják az összes termőföldet, lassan nemzeti eke szántja az összes nemzeti földet és a nemzet gyepén nemzeti marhák és nemzeti birkák legelhetnek.
4. a módosítgatásokkal megszilárdult a magyar gránit is, zárványként belefagyasztva az egyén egyedisége, akinek majd szabadságában áll dicsőíteni a kormány cselekedeteit.
Ebben a gránitban az individuumnak morális kötelessége a közösségbe olvadás és megszűnés.

Kedves blog olvasók, most ennyire futotta, de 20 év múlva Nobel-díjas műveket fogok írni.

Józan ész nevében: Szofi

Díszoklevél
díszoklevél

Veszprém, 2013. 03. 08.