Kezdőlap

Új korszak kezdete

Nagy nap virradt ránk, nem olyan, mint a többi, ez nemzetünk felemelkedésének első napja.
Nem minden tudás nélkül vágunk neki hosszú utunknak, már világosan érezzük, mit akarunk elérni, hova akarunk tartozni, kik vagyunk mi, magyarok.
Végre megjelent barlangunk falán nemzetünk ideája. Mi csak ültünk csendesen, háttal a barlang falának és néztünk, mint a moziban, miközben meghatódottan vártuk a pillanatot, mit előre beharangoztak és tényleg úgy történt, ahogy történnie kellett.
Nem volt más választása még a történelemnek sem. A gépész tette dolgát, a film pergett és az egységes magyar nemzet eszméje itt vibrál szemünk előtt. Látjuk méretét, hosszát és szélességét, belefér mindenki, hisz olyan lett, mint Prokrusztész ágya.
Nem gond, ha kilóg honleányunk, honfiúnk keze, lába, gondolata, majd az illetékes hivatal hozzá igazítja a megálmodott kerethez. Jövőnk záloga a méretre szabás.
Nincs kilógás, belógás, kibeszélés, beszólás, nincs semmi az ideán kívül.
Új világértelmezéshez új, egységes nemzettudatra van szüksége, minden XXI. századi népnek, ha nem akar lemaradni a felemelkedési versenyben – mondja az égi hang.
És mi jámboran várjuk a terelőt, ki mézes-mázas szavakkal irányít a karám felé.
Húsz éven keresztül nem tudtunk élni várva várt szabadságunkkal, nem értettük, mit kellett volna kezdeni a millió, szerteágazó véleménnyel, hogyan kellett volna a rengeteg érdek-és vélemény különbséget közös nevezőre hozni az egész társadalom érdekében.
Ma leraktuk az új alapokat, új szerződést kötött kormányunk a keresztény egyházzal és, mint minden szerződés ez is az egyenlőségen nyugszik. Egymást támogatva osztoznak a hatalomban és egyenlően szorítják háttérbe az egyént a közösség javára.
Mostantól az ideális közösség a közösségnek ideális egyént jutalmazza.
Az új idea követése valójában tízmillió élő emberen végzett kísérlet.
Hiszünk egy embernek, hiszünk az ő álmában, elhiszzük, hogy ő az egyedüli, aki ismeri a végkifejletet és tudatlanul követjük. Nagyvonalúan átadjuk gondolkodáshoz való jogunkat.
Innentől vége a végeláthatatlan vitáknak, diskurzusoknak, veszekedéseknek, döntés képtelenségnek, itt van az ideák ideája, a törvények törvénye, az iránytű a többi törvényhez.
Év végéig a sarkokat is megszerkesztik a nagy gépházban és 2012. 01. 01-től az
Úr dicsőségére forog a mű, a nagy négyszögletű nemzeti idea.
És mi művünket megcsodálva sok szerencsét kívánhatunk önmagunknak.

2011. április 25. Húsvét hétfő 12 óra és megszólaltak a fanfárok.

Józan ész nevében: Szofi