Kezdőlap

Megújultunk

2012-re a fülkeforradalom erőfeszítései szárba szökkentek és most már hiába is fújja Európa és a világ összes szele, nem hajlunk mi semerre, állunk a zivatarban merészen.
Azt mondta vezetőnk kedvesen, hogy csak öntörvényünknek engedelmeskedünk, de annak erősen.
Az öntörvényt szó szerint kell értenünk, mert tényleg az Övéről van szó.
Addig küzdött, vergődött, ármánykodott, színészkedett, alakoskodott, míg az állam bálványimádói és rabszolgái a kezébe adták azt a tolvajkulcsot, amivel bárhova bemehet és bármit átrendezhet saját észjárása szerint.
Magánmorálját szerényen, első lépésként még csak ránk erőszakolta, de láttatni engedi vízióit Közép-Európa, Európa, majd minden ország megújításáról.
De szép új világ lesz, amikor a világ nemzetei egyesülnek a magyar nép vezetése alatt!
Itthon már látjuk a nagy harc eredményét. Nincs intézmény, nincs ember, amely, aki beleszólhatna a kétharmados többség döntéseibe, ellenőrizhetné vagy belegondolni is szörnyű, de ötleteket adhatna a kormányzáshoz.
A parlamenti szavazás ipari méreteket öltött, szegény keresztény és fiatal demokraták azért nem szédülnek bele, mert hatástanulmányok és elolvasás nélkül fekszenek az igen gombon.
Az Alkotmánybíróság gittegyletként tengeti napjait, Költségvetési Tanács névleg tényleg van, ügyészség, bíróság, média hosszú távra elkötelezte magát a pártatlanság jegyében egy oldalra.
Nemzetünk bankja még áll, igaz fél lábon, mert nehezen érti meg az idő szavát.
Egyszerűen működik itt minden, mint a karikacsapás. Ugye, hogy nem is volt nehéz kihasználni a becstelenséget? Még 2 év sem kellett hozzá.
A gazdasági alappal vannak még gondjaink, mert megint begyűrűzött a kapitalizmus válsága, ami logikailag érthetetlen, mert hát mikor volt nálunk rendes kapitalista rendszer?
Amikor először söpört végig rajtunk a nagy olajválság idején, akkor éppen a szocializmust építettük, most pedig újra építjük, mert az elmúlt 20 évben az egyén mindenféle szabadságjogokkal belefirkált a rend könyvébe, ráadásul a hatalomhoz közel állók széthordták az állami vagyont saját használatra, ami olyan lepusztult állapotban volt, hogy az értelmiségnek kellett kölcsönadnia Max Weber A protestáns etika és a kapitalizmus szelleme című könyvét, hogy valamivel megtámasszák a düledező falakat. Mára a vagyont feléltük, a mű eltűnt. Ez a szellem nem járta be hazánkat.
Némi harcot, reméljük a végsőt, még muszáj lesz megvívnunk a piac láthatatlan keze ellen, mert a többi fronton már győztünk.
Államosítottuk a kórházakat, iskolákat és elkezdtünk felvásárolni termelő vállalatokat is. Rendet vágtunk a civil szervezetek, egyházak, szakszervezetek oldalán. Megalakult a Népfront és minden szegletében a félelem sző pókhálót.
Vezetőnk hite, ereje- mind testi, mind szellemi- tartja bennünk is a lelket, hogy utolsó leheletünkkel védjük szuverenitásunkat, amit most éppen a pénztőke fenyeget. Persze csak addig, amíg a magyar takarékszövetkezetek át nem veszik a külföldi bankok helyét.
Nemzetünk önállósága nem eladó, nekünk senki nem parancsol, halljuk a miniszterelnöktől.
Nem engedi, hogy más országok, az Unió, az USA beleszóljanak a magyarok életébe, amikor nekik is elég vaj van a fejükön, honnan vennék az erkölcsi alapot a dirigáláshoz?
Azt nem tudjuk, mihez kellene az eddig sem létező önállóság, mert kormányunk legtávlatosabb terve is az aktuális nap túléléséig terjed de, ha harc, akkor legyen harc.
Részemről a kettőséget sem értem a kormányfő fejében, mert küzd azért, hogy Brüsszel, Moszkva, Washington stb. egyáltalán ne foglalkozzon azzal, mi történik hazánkban, de népének a véleményére sem kíváncsi a saját életüket érintő jogszabályok megalkotásához.
Ezek szerint az egyszemélyes harcához kéri a szuverenitást. Elhiszem neki, hogy egyedül is képes csődbe vinni az országot, elhiszem, hogy Ő egyedül vezet ki bennünket Európából, mert Ő csak akkor tud versenyezni, ha egyedül indul a megmérettetésen és Ő írja ehhez a játékszabályokat.
Nagy lendülettel látott neki élete fő művének a megépítéséhez és mára elkészült vele.
Tovább már nem tudja építeni, bármennyi idő állna is a rendelkezésére vagy bármennyi ötlete is lenne.
A torzó elkészült.
Magyarország megújult!

Józan ész nevében:Szofi
2012.01.05.