Kezdőlap

FELHÍVÁS!

Veszprémiek! Veszprém Barátai! Polgártársaink!

Szeptember 8-án a Jobbik Veszprémben a „Magyar Élet Menete” névvel vonulást szervez a Haszkovó lakótelepen található református templomtól az Óváros térre.
Mi, veszprémi és Veszprémet szerető demokraták, nem kérünk a Jobbik menetéből! Nem kérünk a megfélemlítésből, a betiltott egyenruhásokból, a paramilitáris szervezetekből, a békétlenkedésből!
A Világos Veszprémért Mozgalom és a felhíváshoz csatlakozók (civil szervezetek és pártok tagjai, hívő emberek és józan ésszel gondolkodó polgárok) arra kérik a Jobbik Magyarországért Mozgalom veszprémi alapszervezetét, hogy mondja le a szeptember 8-ra meghirdetett menetelését.
Amennyiben nem áll el a Jobbik a rendezvény megtartásától, a Veszprémbe bevezető 6 közút mentén 8.00 és 10.30 között félpályás útlezárásokkal fogjuk nehezíteni a bejutást és olyan transzparensekkel várjuk az ideérkező és ide vezényelt menetelőket, ami világossá teszi a számukra, hogy az itt élő emberek békében akarnak élni egymással, tiszteletben tartva a különbözőségeiket, nem akarják a megosztást, a gyűlölködést, a kirekesztést, a kisebbség ellenességet, az antiszemitizmust, a rasszizmust!

Veszprém, 2012. augusztus 30.

Világos Veszprémért Mozgalom